Collega’s vertellen

Materiaalfanaten, creatieve vaklui en sfeermakers met een passie voor interieur, dát is wie je ziet als je bij Van Venrooij Interieurbouw de werkplaats binnenloopt. Wij kunnen roepen wat we willen, maar we laten graag onze eigen sfeermakers aan het woord. Wil je kijken welke functies er nu open staan? Bekijk dan de vacatures

Minka, Interior Designer

Minka, Interior Designer

Minka is sinds 3 jaar werkzaam bij Van Venrooij Interieurbouw als Interior Designer. Zij zorgt voor onder andere de 3D ontwerpen van badkamermeubels, keukens en volledig gestoffeerde barren in restaurants.

Lees meer
Harm, meubelmaker

Harm, meubelmaker

Harm is sinds 2019 in vaste dienst. Het maken van aparte meubels voor het hogere segment, met de mooiste materialen en bijzondere vormen vind Harm het leukste aan zijn werk en zorgt voor de dagelijkse uitdaging.

Lees meer
Erik, allround meubelmaker

Erik, allround meubelmaker

Erik is al ruim 6 jaar werkzaam bij Van Venrooij Interieurbouw als allround meubelmaker. Na het afronden van zijn stage en studie is hij begonnen als volwaardig interieurbouwer.

Lees meer
Pim, projectleider

Pim, projectleider

Pim is vanuit zijn stage in contact gekomen met Van Venrooij Interieurbouw en wilde graag doorgroeien richting projectleider. Sinds de zomer van 2022 werkt hij nu als projectleider én werkvoorbereider.

Lees meer

Kom jij ons versterken?

Bekijk onze openstaande vacatures of neem contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie wil.