Erik, allround meubelmaker

Ik ben Erik en ik werk sinds 6 jaar als allround meubelmaker bij Van Venrooij Interieurbouw. Tijdens het laatste jaar van mijn studie ben ik als stagiair gestart bij Van Venrooij Interieurbouw. Na het afronden van deze studie ben ik begonnen als interieurbouwer in de winkelbranche, ik heb daar een fijne tijd gehad maar ben toch terug gegaan naar Van Venrooij Interieurbouw.

Wat dit bedrijf anders, en voor mij leuker maakt, is dat het type projecten echt heel anders is.

Voorheen maakte ik dagelijks redelijk hetzelfde en hier is ieder project verschillend. Voor iedere keuken, kledingkast, badkamermeubel ben je bezig met verschillende materialen, andere kleuren en andere opstellingen.

Het is ontzettend gaaf om de luxe inrichting van een compleet woonhuis te maken. Heel eerlijk, ik ben heel de dag bezig met mijn hobby! Het gaafste project is de villa op Ibiza, waarvoor ik het interieur heb mogen maken en zelfs ook op locatie heb mogen monteren en plaatsen.

De sfeer bij Van Venrooij Interieurbouw is echt heel gemoedelijk, we hebben een heel hecht team. Er is geen verdeling tussen kantoor, machinaal of de werkplaats. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar, denkt met elkaar mee en helpt elkaar als er nog wat af moet.