Niets is onmogelijk

We maken luxe interieurs, maar dat betekent niet dat we stijfjes zijn. Juist niet. Van Venrooij Interieurbouw staat bekend als een werkplaats waar de sfeer gemoedelijk is. We zijn een nuchter Brabants bedrijf dat veel waarde hecht aan een goede werksfeer en een gedreven team. Als team helpen we elkaar dan ook graag vooruit.

Als het even kan dan eindigen we de week dan ook graag met een gezellige borrel. En een paar keer per jaar pakken we nog wat extra uit om onze teamprestaties flink te vieren. Kom jij samen met ons mooi werk leveren?

Interieurbouw voor en door fijnproevers

Bij Van Venrooij Interieurbouw in Loon op Zand werken wij met ons team van ervaren interieurbouwers, werkvoorbereiders, projectleiders en monteurs aan mooie projecten, voor onze opdrachtgevers, veelal interieurarchitecten. Onze klanten zijn fijnproevers, mensen die op zoek zijn naar het allermooiste en meest exclusieve, op maat gemaakte interieur. Zij hebben een droom, en wij gaan de uitdaging aan om deze te realiseren.

Erik, één van de makers

“De sfeer bij Van Venrooij is heel gemoedelijk, we hebben een hecht team. Er is geen verdeling tussen kantoor, machinaal of de werkplaats. Iedereen staat voor elkaar klaar en denkt met elkaar mee.”

Kom jij ons versterken?

Bekijk onze openstaande vacatures of neem contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie wil.