Minka, Interior Designer

Mijn naam is Minka en ik ben sinds 3 jaar werkzaam bij Van Venrooij Interieurbouw en Van Ierland Interieurbouw als Interior Designer. Ik heb de bachelor interieurvormgeving in Mechelen gedaan en daarna ben ik op zoek gegaan naar een baan. Ik reageerde op de vacature bij Van Venrooij Interieurbouw, omdat ik op de website mooie projecten en producten zag. Ook de variatie in het werk wekte mijn interesse; de ene keer een particuliere klant, de andere keer een winkelpand of restaurant. Je bent verantwoordelijk voor meerdere klanten, op verschillende niveaus met diverse vraagstukken.

Dagelijks ben ik druk met 3D ontwerpen van interieurs van onze klanten in het programma SketchUp; van badkamermeubels en keukens tot aan compleet gestoffeerde barren in restaurants. Ik werk nauw samen met het verkoopteam. Bij grotere projecten ga ik ook mee naar de afspraak en kijken we samen naar de wensen van de klant en daar ga ik mee aan de slag. Een van de gaafste projecten was een schoenenwinkel in Amsterdam die ik helemaal mocht ontwerpen, dat was echt een toffe uitdaging. Ik vind het altijd heel mooi om het uiteindelijke resultaat te zien en dat dat wat je hebt ontworpen ook echt overeenkomt met de wensen van de klant, of deze zelfs overtreft. Laatst heb ik vanuit diezelfde klant, omdat ze zo tevreden waren over de winkel, nog een opdracht gekregen om ook de showroom te ontwerpen, dat geeft mij echt voldoening.

Ik zou Van Venrooij Interieurbouw omschrijven als meedenkend, gevarieerd, en hecht. Meedenkend omdat wanneer je iets wil er ook echt meegedacht wordt in mogelijkheden en oplossingen. Gevarieerd, omdat we een groot en divers scala hebben aan klanten die allemaal net wat anders willen. Hecht, omdat we echt niet alleen een leuk, maar ook een hechte club collega’s hebben bij Van Venrooij- en Van Ierland Interieurbouw. Als je een vraag hebt, zijn er altijd veel collega’s die bereid zijn om je te helpen zowel op werkplaats als op kantoor.