Hoge kwaliteit, nuchtere aanpak

Bij Van Ierland Interieurbouw bouwen we interieurs in de breedste zin van het woord. Van complete keukens en inloopkasten tot maatwerk interieurs voor horecagelegenheden, winkels en kantoren. Maar wie een uniek badkamermeubel, tv meubel, bar of eettafel zoekt weet ons ook te vinden.

We leveren altijd een hoge kwaliteit tegen de gunstigste voorwaarden. We gaan aan de slag met aandacht voor hoogwaardig vakmanschap en goed doordachte oplossingen.

Kom jij ons versterken? Bekijk hier onze openstaande vacatures →

Aanpakkers, positief en eerlijk

Bij Van Ierland Interieurbouw werken we met een team van nuchtere aanpakkers die er altijd voor elkaar zijn, elkaar helpen en elke dag aan de slag gaan om het onderste uit de kan te halen voor elke opdracht. Dat doen we op een positieve en eerlijke manier: met oog voor elkaar en voor de klant. We houden elkaar scherp en spreken elkaar makkelijk aan als het nog beter kan. Maar een flinke dosis nuchterheid, sfeer en gezelligheid vinden we ook belangrijk. Zo vieren wij geregeld onze successen onder het genot van een borrel of een bedrijfsfeest. Benieuwd wat collega’s over ons zeggen? Lees de verhalen van onze collega’s →

Kom jij ons versterken?

Bekijk onze openstaande vacatures of neem contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie wil.