Kjell, meubelmaker

Mijn naam is Kjell en ik ben sinds 1,5 jaar werkzaam bij Van Ierland Interieurbouw. Ik kom totaal niet uit de branche (ik werkte voorheen bij de politie) maar vanaf moment één heb ik het echt super naar mijn zin. Ik ben bij Van Ierland Interieurbouw intern opgeleid tot interieurbouwer, door een fijne collega die mij alle kneepjes van het vak heeft geleerd. Daarnaast heb ik veel geleerd van alle andere collega’s op de werkplaats en ik moet zeggen, na 1.5 jaar bij Van Ierland Interieurbouw, leer ik elke dag nog bij!

Iedere dag ga ik met een glimlach op mijn gezicht naar mijn werk, omdat ik weet dat ik weer mooie dingen ga maken. We hebben bijzondere klanten met bijzondere projecten die heel erg afwisselend zijn.

Er heerst een heel gezellige en fijne sfeer. Er wordt goed voor het personeel gezorgd; iedereen is flexibel in de omgang met elkaar en er worden diverse uitjes georganiseerd, dus over een goede teambuilding kunnen we hier wel spreken. Het team is hecht en we communiceren op een hele directe manier met elkaar, er wordt gezegd wat je denkt en dat vind ik echt top. Daarnaast is iedereen bereid om elkaar te helpen; als bijvoorbeeld de deadline van een project eindigt zetten we met z’n allen de schouders eronder om ervoor te zorgen dat het alsnog afkomt. Ik heb het hier enorm naar mijn zin en ik hoop dat ik nog lang iedere dag met een glimlach naar mijn werk kan gaan!