Pim, projectleider/werkvoorbereider

Ik ben Pim, 25 jaar en ik heb de opleiding allround meubelmaker gedaan in ‘s-Hertogenbosch. Vanuit mijn eerste stage ben ik binnengekomen bij Van Venrooij Interieurbouw.

Hier heb ik ook uiteindelijk mijn afstudeerstage gedaan en daarna de vraag gesteld of ik kon en mocht blijven, en dat kon! Bij Van Venrooij Interieurbouw krijg je echt de mogelijkheid om door te groeien.

Zo ben ik hier gestart als calculator en ben ik vrij snel doorgegroeid richting werkvoorbereider.

Afgelopen jaar heb ik aangegeven dat ik graag wil doorgroeien naar Projectleider en sinds de zomer ben ik als projectleider gestart. Nu heb ik nog een stuk werkvoorbereiding erbij, maar ik hoop in de toekomst dat stukje een beetje los te laten en me echt te focussen op projectleider.

Het toffe aan Van Venrooij Interieubouw is dat we echt speciaal werk maken, voor iedere klant is het anders. Het gaafste project is denk ik een woonhuis met een totaalbouw tot in de miljoenen waarvoor we de kasten hebben gemaakt. Normaal duren project rond de drie tot negen maanden, en dit project duurde 1.5 jaar.

Daarnaast maken de collega’s het echt super om hier te werken, samen werken we erg hard, maar er is genoeg ruimte voor onderlinge geintjes en maken we er op zijn tijd ook echt een feestje van. Met een paar collega’s pak ik regelmatig een festival, vrijdag na het werk altijd een biertje en regelmatige bedrijfsborrels (kerstborrel, bouwvakborrel, WK kijken).